De Notenboom collectie

Hier kunt u de standaard Notenboom Collectie vinden. De producten zijn uniek en in elke afmeting en diverse houtsoorten verkrijgbaar.

Eettafel 'Levi'

‘Levi’ komt van het woord ‘Levitatie’. Het zwevende, onverklaarbare. Het tafelblad gemaakt van massief eikenhout lijkt te zweven op het onderstel. Dit maakt de tafel uniek en prachtig om naar te kijken.
Prijs op aanvraag

Wandkast 'Martin'

Een inbouwkast die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Deze kastenwand kan bijvoorbeeld in uw slaapkamer als garderobekast, in uw keuken als opbergkast, in de woonkamer als showkast/eyecatcher of in uw kantoor.

Het interieur is gemaakt van gelamineerd materiaal dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Zo hoeft u dus niet te kiezen voor standaard wit maar bijvoorbeeld antraciet of steengrijs.

De eikenhouten omlijsting maakt de kast sfeervol en warm. Ditzelfde geld voor de nis in het midden gecentreerd. De kast blijft maatwerk dus deze kan geplaatst worden waar u maar wilt. De greeploze deuren zijn voorzien van een tip- on functie. Deze fronten zijn in alle kleuren of exclusieve afwerkingen uitvoerbaar.
Prijs op aanvraag